Elke maandagavond ben je welkom op een babbeluurtje van 19 u tot 20u (loopt meestal uit tot 20u30).  Het thema wisselt van week tot week.  

In groep geef ik wat uitleg over het thema en dan wisselen we uit over de vragen dat dit oproept.  Bijvoorbeeld "contacten leggen": hoe dikwijls kiezen we ervoor om niet te gaan naar een bepaald evenement of bijeenkomst omdat we alleen moeten gaan en niemand vinden om mee te gaan? Die eerste stap binnen een vreemde groep?  Hoe doe je dat?  Wat zeg je?  Wat zeg je niet?  Als je er zin in hebt, kan je je eigen ervaringen of bevindingen delen met de groep.  Of als je liever luistert, dan is dat ook helemaal ok.  We proberen er in ieder geval een gezellige avond van te maken bij een lekker kopje koffie of thee met een koekje of chocolaatje. 

Zin om eens mee te doen? Mail dan naar karen@k-training.be om je in te schrijven.  Geef je naam en voornaam op en de dag waarop je zal komen.  Je kan deze gegevens ook doorsturen per sms naar 0493/144 191. Per keer betaal je €10 (1 drankje inbegrepen).

Tijdens het volgend babbeluurtje praten we over onze stemming.  Wat maakt dat we ons soms plots zo ongelooflijk moe voelen en op andere momenten heel blij en krachtig?  Hoe kunnen we omgaan met die wisselende gevoelens zonder ze te moeten verdringen of verbergen voor de buitenwereld?

Welkom op maandag vanaf 18u45 in Genk, De Schom 67.