Een hoofd dat vol zit?  Moe en toch niet kunnen slapen want de gedachten blijven maar komen?  Al die kritiek op school, thuis, ...  Steeds te horen wat "moet", wat "hoort" en wat "niet hoort"...  Willen studeren, maar het lukt niet. Waarom toch? Wat maakt dat we goede bedoelingen hebben om iets te doen en we er niet in slagen om het lang vol te houden of er zelfs maar aan te beginnen?  Goede bedoelingen hebben terwijl onze omgeving ons hierin niet begrijpt?

Wil je weten wat je tegenhoudt om dat te doen wat je echt wil?  Wil je sterker staan om al die oordelen die dagelijks worden afgevuurd aan te kunnen? 

Tijdens een speciaal ontworpen trainingsprogramma voor jongeren en jonge volwassenen van 14 tot 22 jaar, gaan we vooral trainen rond gedachten. Gedachten zijn er nu éénmaal en je kan ze niet stoppen, maar je kan wel stoppen met ze te geloven. De training leidt je naar een nieuwe levenshouding die je meer rust bezorgt in je hoofd.  De training bestaat uit  ontspanningsoefeningen, metaforen, verhalen, ademhalingstechnieken, lichaamswerk, zelfreflectie-oefeningen.  De bedoeling is dat je na de volledige mindfulness training de nodige handvaten meeneemt in je verdere leven om vanuit je eigen kracht sterk in het leven te staan en het hoofd te bieden aan wat jou vroeger deed wankelen.  Het zal je helpen je niet meer te laten beheersen door pijn, verdriet, boosheid en andere ondermijnende gevoelens. Je wordt als het ware een rots in de branding, zowel voor jezelf als voor je omgeving.

Wil je meer weten?  Even kennismaken telefonisch, via Skype of een bezoek aan mijn adres in Genk, Hasselt of Leuven?  Gratis en geheel vrijblijvend.